Gemeente Waalre logo Logo Waalre Energie Lokaal energiecoöperatie

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor je zonnepanelen in zonnepark Waalre

Wek je eigen zonnestroom op met een zonnepaneel uit zonnepark Waalre. Door een zonnepaneel op jouw naam te zetten. De stroom die je vervolgens opwekt, is direct van jou. En trekken we jaarlijks af van je energierekening. We noemen zo’n zonnepaneel een Paneelopnaam.

De stroomopbrengst van één Paneelopnaam verlaagt je energierekening met zo'n 20 euro per jaar. Een Paneelopnaam kost eenmalig € 99,-. en je profiteert vervolgens voor 9 jaar van de opwek met jouw paneel.

Zonnepark Waalre begin november in productie genomen

Energieleverancier Vrijopnaam levert de stroom uit zonnepark Waalre. Stap over naar Vrijopnaam en profiteer van zelf opwekken. Na het aanmelden heb je 14 dagen bedenktijd. Heb je vragen? Neem contact met ons op via klantteam@vrijopnaam.nl of 085-30 32 652.

Bij aanschaf van je eerste Paneelopnaam krijg je van ons één Paneelopnaam kado: 1+1 gratis dus. De opbrengst van één Paneelopnaam is gegarandeerd 250 kWh per jaar. De investering is eenmalig en inclusief onderhoud en reparatie. En je ziet op elk moment hoeveel je opwekt via de app!

WIJ GELOVEN IN DE ZON

Gewoon goed

10!

Beveelt ons aan!

Eenvoudige overstap. Prima App om van alles te volgen. Telefonisch goed bereikbaar en prima hulp als dat nodig is. Goede updates van informatie via e-mail.

Groene energieleverancier met zonnepaneel leasesysteem

9

Beveelt ons aan!

Fijne jonge energieleverancier waarbij je mee kunt investeren in zonnepaneelparken en daarmee je eigen elektrische energie opwekt. Daarnaast bieden ze ook CO2 gecompenseerd aardgas aan. Ook prettige en persoonlijke klantenservice.

Zoals je het verwacht en zoals het hoort!

10!

Beveelt ons aan!

Alle afhandelingen zijn prima verlopen. De jaarnota was correct en overzichtelijk. Ook de bereikbaarheid en vriendelijkheid van de medewerkers is goed en je wordt accuraat geholpen.

Vrijopnaam krijgt een 8.9 op basis van 994 reviews op Klantenvertellen.nl

De 4 zekerheden van Vrijopnaam

Voordelig

Altijd zonnestroom voor de laagste prijs. We zetten namelijk géén winstmarge op jouw verbruik.

Duurzaam

Stroom waarvan je een goed gevoel krijgt. Van 100% Nederlandse zon (die schijnt vaak genoeg) èn CO2-gecompenseerd gas.

🌳

Eenvoudig

Overstappen regelen wij voor je. Wat je verbruikt èn opwekt kun je op elk gewenst moment bekijken in de app. Handig.

☎️

Flexibel

Opzeggen kan maandelijks, maar waarom zou je? De zon schijnt nog wel even (zo’n 5 miljard jaar).

🛋

Slimme vragen over zelf opwekken met panelen in zonnepark Waalre

Bekijk alle slimme vragen

Zelf zonnestroom opwekken met een Paneelopnaam is inderdaad financieel aantrekkelijk. Het is echter geen beleggingsproduct. Je mag alle stroom die je zelf verbruikt, zelf opwekken met zonnepanelen in een zonnepark van Vrijopnaam.
Omdat wij graag iedereen in Nederland enthousiast willen maken zelf zonnestroom op te wekken én een financieel voordeel willen bieden, hebben we gekozen een maximum van 10 Panelenopnaam per adres in te stellen.

Voor het merendeel van de consumenten zijn de voordelen van Vrijopnaam veel relevanter, om maar iets eenvoudigs te noemen als verhuizen.

Vrijopnaam biedt een oplossing voor bewoners van een benedenwoning, appartement of boerderij met rieten dak. Voor huiseigenaren en huurders. Onafhankelijk waar of hoe lang je ergens woont. Wel zonnepanelen, niet op je dak.

Met een Paneelopnaam weet je waar je zonne-energie vandaan komt en stop je het financiële voordeel in eigen zak. En Vrijopnaam zorgt er natuurlijk voor dat de zonneparken maximaal rendement behalen door ligging en onderhoud.

Vrijopnaam heeft net als alle energieleveranciers een vergunning gekregen van de ACM (Autoriteit Consument en Markt). De ACM stelt vast of een leverancier op betrouwbare en eerlijke wijze handelt en tegen eerlijke en redelijke prijzen en voorwaarden. Ook is de ACM toezichthouder. Zij houdt bij of de energieleveranciers op betrouwbare wijze omgaan met de gegevens van hun klanten en of ze op een eerlijke manier energie verkopen en hun klanten goed informeren.

Klopt. Een zonnepaneel gaat tussen de 20 tot 25 jaar mee en kost ongeveer 400 euro. Wij hebben gekozen voor een periode van 9 jaar om de investering in zonne-energie, 99 euro per Paneelopnaam, zo laagdrempelig mogelijk te maken. Ter vergelijking ben je zo’n 4.800 euro kwijt voor een installatie van 10 zonnepanelen op je eigen dak (bron Milieu Centraal).

Vervolgens bepaal je zelf hoeveel en in welk tempo je je eigen zonne-energie opwekt. Vrijopnaam verzorgt het onderhoud en garandeert een opbrengst van 250 kWh per jaar per Paneelopnaam. Geen gedoe en zorgeloos voor jou. En mocht je gaan verhuizen, verhuizen de panelen eenvoudig mee.

Als je geen langlopend contract hebt bij je huidige leverancier, kun je met een opzegtermijn van 30 dagen overstappen. Heb je wel een langlopend contract afgesloten? Dan kan het zijn dat er overstapkosten (een boete) in rekening worden gebracht. We vragen je daarom altijd de juiste startdatum ('switchdatum') van je contract door te geven. Zo voorkom je een boete of het missen van je welkomstpremie bij je huidige leverancier.

Wil je weten wat je resterende contractduur of de hoogte van de boete is? Neem hiervoor contact op met je huidige leverancier.

Chatten of bellen naar 085 - 30 32 652 kan op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. Mailen kan altijd!

Nieuws onder de zon