Op deze pagina vind je alle voorwaarden die van toepassing zijn op de producten en diensten van Vrijopnaam.

Je kunt de voorwaarden hieronder downloaden. We kunnen de voorwaarden ook per e-mail of per post naar je opsturen. Stuur ons hiervoor per e-mail een verzoek

Aansprakelijkheid

De tekst op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Mochten er toch fouten of onjuistheden in staan, laat ons dat dan weten via e-mail. Vrijopnaam is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor mogelijke gevolgen die kunnen voortvloeien uit het gebruik van de op de website aangeboden teksten.

Copyright

Zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van Vrijopnaam mag niets van deze website worden gereproduceerd of gebruikt voor zakelijke doeleinden.

Modelcontract

Het modelcontract is een standaard energiecontract. Alle energieleveranciers zijn wettelijk verplicht een modelcontract aan te bieden met dezelfde contractvoorwaarden. Het enige wat verschilt is de prijs en de herkomst van de stroom of het gas. Hierdoor kun je eenvoudig de verschillende energieleveranciers met elkaar vergelijken.

Het modelcontract is een energiecontract voor onbepaalde tijd met variabele tarieven die elk halfjaar kunnen wijzigingen. Dit gebeurt op 1 januari en op 1 juli. Je kunt het contract ieder moment kosteloos opzeggen met een opzegtermijn van 30 dagen.