Bij Vrijopnaam ben je meer dan alleen klant! Jij wekt namelijk zelf stroom op met één of meerdere Panelenopnaam. Een Paneelopnaam is uitgegeven door de Coöperatie Vrijopnaam, waarvan je als eigenaar automatisch lid bent. Onderdeel van de coöperatie is de ledenraad. Tussen 18 februari en 3 maart was het mogelijk om te stemmen op de verschillende verkiesbare kandidaten. Inmiddels zijn de stemmen geteld heten we twee van de kandidaten welkom in de ledenraad.

schermafbeelding-2019-12-24-om-14-27-56.png

Verkiezingsuitslag

Een nieuw ledenraadlid wordt gekozen onder en door de leden van de coöperatie (jullie als zelf stroom opwekkende klant van Vrijopnaam). Leden van de coöperatie konden zich tot 12 februari 2020 verkiesbaar stellen voor de ledenraad. Tussen 18 februari en 3 maart was het mogelijk om via deze website je stem uit te brengen op je favoriete kandidaat. De stembus is inmiddels gesloten en de stemmen zijn geteld. Graag presenteren we jullie onderstaand de twee nieuwe leden van de ledenraad.

1.jpg

Naam: Roelant Knauff
Leeftijd: 27
Woonplaats: Utrecht
Lees hier de motivatie van Roelant.

Naam: Gert-Jan de Moor
Leeftijd: 46
Woonplaats: Breda
Lees hier de motivatie van Gert-Jan.

Coöperatie Vrijopnaam U.A

Het doel van de coöperatie is het realiseren vannieuwe duurzame energieprojecten. Met jouw investering in een Paneelopnaam worden bijvoorbeeld op dit moment weer nieuwe zonneparken gerealiseerd in Etten-Leur, maar ook in Waalre en Stadskanaal. Zo neemt de productie van duurzame energie toe en versnel jij de transitie naar een duurzame energievoorziening in Nederland.

Heb je naar aanleiding van deze pagina vragen of opmerking? Je kunt contact met ons opnemen per e-mail (info@vrijopnaam.nl) of telefonisch via 085-3032652.

Slimme vragen over Coöperatie Vrijopnaam U.A.

Bekijk alle slimme vragen

Vrijopnaam heeft net als alle energieleveranciers een vergunning gekregen van de ACM (Autoriteit Consument en Markt). De ACM stelt vast of een leverancier op betrouwbare en eerlijke wijze handelt en tegen eerlijke en redelijke prijzen en voorwaarden. Ook is de ACM toezichthouder. Zij houdt bij of de energieleveranciers op betrouwbare wijze omgaan met de gegevens van hun klanten en of ze op een eerlijke manier energie verkopen en hun klanten goed informeren.

Een Paneelopnaam wordt uitgegeven door de coöperatie Vrijopnaam U.A. Iedere eigenaar van een Paneelopnaam is automatisch lid van de coöperatie. Het doel van de coöperatie is het realiseren van nieuwe duurzame energieprojecten. Opbrengsten uit projecten van de coöperatie kunnen alleen worden gebruikt om te herinvesteren in de realisatie van duurzame energieprojecten. Bij Vrijopnaam ben je dus meer dan alleen klant.

De zonneparken worden beheerd vanuit een coöperatie die los van Vrijopnaam, de energieleverancier, functioneert. Vrijopnaam is alleen de energieleverancier die ervoor zorgt dat de stroom ook daar terecht komt waar hij hoort. Iedere eigenaar van een Paneelopnaam is automatisch lid van de coöperatie en beslist mee over de koers. Mocht Vrijopnaam omvallen, dan blijft de coöperatie gewoon doorgaan. De coöperatie zal dan besluiten hoe en in welke vorm eigenaren van een Paneelopnaam hun rendement zullen ontvangen.

Chatten of bellen naar 085-30 32 652 kan op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Mailen kan altijd!