Het liefste zien we je nooit meer vertrekken! Maar mocht je om wat voor reden dan ook weggaan bij Vrijopnaam, dan kun je altijd het contract opzeggen. No hard feelings!

Twijfels? Wij helpen je graag als je twijfelt over bijvoorbeeld een aanbieding van een andere leverancier. Dan weet je zeker of je de juiste beslissing maakt. Neem gerust contact met ons op, dan helpen we je vergelijken of met het beantwoorden van je vragen.

  

Hoe zeg ik op?

Stap je over naar een andere leverancier? Dan regelen zij de overstap. Je hoeft verder niets te doen. Ga je verhuizen? Dat is het mogelijk om je energiecontract mee te nemen naar je nieuwe adres. In alle andere gevallen kun je telefonisch (085-3032652) of per e-mail contact met ons opnemen om je contract te stoppen.

Let op: je kunt altijd opzeggen, maar houd wel rekening met de opzegtermijn van 30 dagen.

Wanneer je gekozen hebt voor vaste tarieven kan het zijn dat we een opzegvergoeding verrekenen op de eindnota. Bij het variabel tarief zijn geen kosten verbonden aan het beëindigen van je contract.

Slimme vragen over opzeggen

Bekijk alle slimme vragen

Je kunt je contract opzeggen door dit telefonisch of per e-mail aan ons door te geven onder vermelding van je naam en klantnummer. Wij zijn op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur bereikbaar op 085 30 32 652. Het e-mailadres is klantteam@vrijopnaam.nl.

Let op: je kunt altijd opzeggen, maar houd wel rekening met de opzegtermijn van 30 dagen. En ga je verhuizen? Dan is het ook mogelijk om je energiecontract mee te nemen naar je nieuwe adres.

Het liefste zien we je nooit meer vertrekken! Maar mocht je om wat voor reden dan ook weggaan bij Vrijopnaam, dan kun je altijd het contract opzeggen. No hard feelings!

Houd rekening met een opzegtermijn van 30 dagen. Stap je over naar een andere leverancier, dan regelen zij de overstap. In alle andere gevallen kun je telefonisch (085 30 32 652) of per e-mail contact met ons opnemen.

Wanneer je gekozen hebt voor vaste tarieven kan het zijn dat we een opzegvergoeding verrekenen op de eindnota. Bij het variabele of dynamische contract zijn geen kosten verbonden aan het beëindigen van je contract.

Wij werken met contracten die altijd maandelijks opzegbaar zijn. Je zit bij ons dus nooit ergens aan vast.

Heb je een variabel contract voor stroom (en gas)? Dan kun je altijd kosteloos opzeggen. Heb je na 1 januari 2022 gekozen voor het 1-jaar-vast-tarief en zeg je op binnen één jaar? Dan brengen we een opzegboete in rekening van € 50,- per product (stroom en eventueel gas). 

Nee, je kunt maandelijks je contract met Vrijopnaam opzeggen. Indien je je contract opzegt, krijg je de restwaarde van je aanschafbedrag in een Paneelopnaam teruggestort. We schrijven je aanschaf per heel jaar af over de looptijd van 9 jaar. En rekenen eenmalig € 15,- administratiekosten.


Chatten of bellen naar 085-30 32 652 kan op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Mailen kan altijd!