Ervaringen van onze stralende klanten

Vrijopnaam krijgt een 8.6 op basis van 1221 reviews op Klantenvertellen.nl

Fijne club

10!

Beveelt ons aan!

Niet de goedkoopste, wel de groenste en goede service en on-line bereikbaarheid. Het is een lekker gevoel dat je iets meer betaald maar dat het wel groene euro’s zijn.

Goed

10!

Beveelt ons aan!

Ik ben tevreden

Prima, maar veel te hoog maandbedrag gerekend wegens intern geldgebrek

6

Beveelt ons aan!

Ik ben tevreden maar tijdens de gascrises betaalde ik opeens 3 x zoveel en bij navraag blijkt dat dit door geldproblemen bij VON komt. Dat is werkelijk onheus en niet correct. Dat zou ik nu niet meer accepteren. Vuiltje op het blazoen! Verder gaat het allemaal wel goed, alleen de panelen leveren een dubbeltje per KWH op dat is eigenlijk peanuts in deze tijd.....

Redactie van Vrijopnaam: Beste Ton, De termijnbedragen zijn verhoogd omdat de kosten voor energie zijn/waren gestegen. Niks meer, niks minder. Natuurlijk vervelend en gelukkig zijn (1) de prijzen gedaald (2) is het prijsplafond ingevoerd. Op je investering in Panelenopnaam maak je > 20% rendement. Met vriendelijke groet, Namens klantteam Vrijopnaam Bas

Goed. Alles gaat probleemloos volgens afspraak.

10!

Beveelt ons aan!

Duidelijke jaarnota. Goede communicatie via e-mail.

goed en overzichtelijk handelen

10!

Beveelt ons aan!

App werkt super en je kan ze altijd goed bereiken met mail of telefonisch nog belangrijker goed en duidelijk uitgelegde jaarafrekening! En.... het viel me allemaal met de kosten nog mee. Ga zo door !

ongelofelijk duur

5

Beste mensen, Ik heb voor een ander huis ook een abonnement bij Budget energie en het verschil is ongelofelijk groot! Waar ik hier € 5167,50 voor gas en electra betaal, betaal ik voor een soortgelijk huis bij Budgetenergie 1727,00 eu... Dat is wel een vast contract maar dan nog; waarom is een variabel contract zoveel duurder? En mijn termijn bedrag is ineens naar € 1065 eu (!) gegaan. ik probeerde dat op mijn Vrijopnaam site te veranderen maar dat lukte niet. Ik kreeg wel onmiddellijk een medewerkster aan de lijn die mij vertelde dat ik mijn termijnbedrag kon veranderen-maar dat lukte dus niet. Gelukkig is het termijnbedrag verminderd na een paar maanden maar ik was er erg van geschrokken.

Redactie van Vrijopnaam: Beste Eva, Dank voor je feedback. Met de kennis van nu hebben we je termijnbedrag in oktober te hard laten stijgen. Enerzijds zijn de energieprijzen vanaf oktober gezakt, anderzijds is het prijsplafond per 1 januari ingevoerd. Daarnaast heb je goed bespaard. Sterk gedaan! We begrijpen je geschrokken reactie, en gelukkig is e.e.a. hersteld. Onze excuses voor deze situatie. Met vriendelijke groet, Klantteam Vrijopnaam

Prima leverancier.

7

Beveelt ons aan!

Klantvriendelijk en duidelijk.

Groen en service gericht

10!

Beveelt ons aan!

Ben ooit overgestapt vanwege de mogelijkheid om in te stappen in een zonnepark. Het was iets duurder, maar ik vond het prettig om in ieder geval ons eigen verbruik te compenseren met zonnestroom. Door de enorme prijsstijgingen heb ik een aantal keer vragen gehad over de opbouw van de kosten, mijn termijnbedrag etc. Iedere keer heb ik zonder moeite iemand aan de telefoon gekregen die me uitgebreid te woord stond, mijn vragen goed beantwoorde en met de nodige adviezen kwam. De app werkt ook super. Ben 100% tevreden.

De klantenservice is prima de app kan n aanpassing of 2 gebruiken.

6

Beveelt ons aan!

Op de klantenservice kun je weinig negatiefs zeggen. Redelijk snelle reacties, altijd behulpzaam, vriendelijk, goed uitleg. Met de app iets meer issue. De app is qua klantervaring alleen bruikbaar voor klanten met n zgnd 'slimme' meter! Voor alle anderen is de app totaal nutteloos. Het zou op z'n minst mogelijk moeten zijn om handmatig gegevens te kunnen toevoegen. Je kunt dan ook geen termijnbedrag bepalen en geen inzicht in je jaarafrekening.

Goed bereikbaar en weten waar het om gaat

10!

Beveelt ons aan!

Terzake kundig en flexibel

Altijd snelle reactie van de klantenservice

10!

Beveelt ons aan!

Altijd snelle reactie van de klantenservice

Gemak voorop.

10!

Beveelt ons aan!

De contacten met Vrijopnaam zijn correct, vriendelijk, en compleet. De Vrijopnaam-app werkt bijzonder makkelijk. In één oogopslag heb je inzicht in je gebruik, facturen, correspondentie en in de zelf opgewekte energie. Ik heb een aantal zonnepanelen via Vrijopnaam aangeschaft dus dat is ook direct inzichtelijk. Aanpassen van de maandbedragen gaat eenvoudig, dus eigenlijk staat het gemak bij Vrijopnaam voorop.

Zeer vriendelijke en snel bereikbare klantenservice

8

Beveelt ons aan!

Het is prettig dat ik met een probleem of vraag niet eerst drie kwartier in de wacht hoef te staan maar direct en vriendelijk geholpen wordt. Minder gelukkig was ik met de korte prijs vast perioden, nu maandelijks, en hoge prijzen, terwijl de kosten voor zonne-energie niet wijzigen.

wij zijn zeer tevreden

9

Beveelt ons aan!

ook wij zijn zeer te spreken zowel informatief als contact dus gaan we gewoon verder m.v.g. Chris van den Broeke

Groen, groener, groenst

10!

Beveelt ons aan!

Ondanks de hoge energieprijzen waar alle leveringsmaatschappijen mmee te maken hadden ben ik toch zeer tevreden met hoe inzichtelijk en groen deze energie leverancier zijn werk doet en mogelijkheden biedt.

Altijd goed te woord gestaan

8

Beveelt ons aan!

Vriendelijk personeel

Zeer tevreden

8

Beveelt ons aan!

De wijze waarop met de energie perikelen tot nu toe is omgegaan, prima.

goed

9

Beveelt ons aan!

alles zeer duidelijk weergegeven.

Prima

10!

Beveelt ons aan!

Overzichtelijke app, zonnepanelen te koop in veld in Nederland. Klantenservice zeer goed bereikbaar ook per telefoon!

goed bereikbaar voor vragen

8

Beveelt ons aan!

vrij op naam is goed bereikbaar. Beantwoordt alle vragen die ik heb zowel op inhoudelijk gebied (hoe kan het dat ik grijze stroom gebruik terwijl ik zonnestroom opwek? bijvoorbeeld) als op financieel gebied