Wat we graag willen

Iedereen in Nederland de mogelijkheid bieden om zelf zonnestroom op te wekken. Dan draagt iedereen bij aan een duurzaam Nederland (en ben je ook nog eens financieel slim bezig!). Dat is wat we willen.

Het is tijd voor verandering

De energiemarkt in Nederland is voor het grootste deel nog steeds afhankelijk van fossiele energiebronnen. Als iedereen zou kiezen voor zonnestroom kunnen we dat veranderen. Zonnestroom is schoon, stil en kleinschalig op te wekken. Op plekken die anders vrijwel geen nut hebben. Zo werken we met z’n allen aan een zonnige (want duurzame) toekomst.

Zon

Je eigen stukje zon

Overal in Nederland bouwt Vrijopnaam zonneparken. De zonnestroom daarvan leveren we direct aan jou, zodat je bijdraagt aan duurzame productie. Dan kunnen straks alle kolen- en gascentrales dicht.
Met een Paneelopnaam claim je je eigen stukje zon. Alle stroom die je zelf opwekt brengen we in mindering op je energierekening.

Zonnepanelen uit park A58 in Etten-Leur waar klanten zelf mee kunnen opwekken

Zonder winstmarge, hoe dan?

Jaja, voor niets gaat de zon op. Klinkt te mooi om waar te zijn, toch is het zo. Verdienen aan jouw energieverbruik is namelijk niet ons doel. Wat het wel is? Zoveel mogelijk mensen in staat stellen om zelf zonne-energie op te wekken.

Waar Vrijopnaam wel aan verdient zijn de vaste leveringskosten, te vergelijken met een abonnement. Je betaalt maandelijks €6,50 inclusief btw, per product (stroom en eventueel gas). Bij je huidige leverancier betaal je deze kosten ook maar zetten zij daar bovenop een winstmarge op de geleverde energie. Dubbelop wat ons betreft.

Team Vrijopnaam

De onafhankelijke, tegendraadse energieleverancier, opgericht in 2015 door Marc Kluytmans, Casper Hengst en Bas Wijnen. Zij vonden elkaar, ondanks verschillende achtergronden, in een gemeenschappelijk ideaal. Het vinden van een oplossing die elke Nederlander in staat stelt om zelf de overgang naar een duurzamere energiemarkt te versnellen.

Meer weten? Bel ons gerust een keer op!

Team Vrijopnaam