label 2021 liggend

Probleemloos en goed voor het milieu

9

Beveelt ons aan!

Wat mij aantrok was het feit dat ik kon overstappen naar 100% zonne-energie zonder zelf panelen te hoeven plaatsen. 100% CO2 gecompenseerd gas was ook belangrijk. Het overstappen en de ervaring sindsdien zijn probleemloos.

Top!

10!

Beveelt ons aan!

Geen fratsen! Goede klantenservice! En, een mooie app, waarin je ook kan zien wat je paneeltjes hebben opgewekt! Tot op heden dus zeer tevreden

Eenvoudig overstappen

9

Beveelt ons aan!

Bij het overstappen kreeg ik voldoende informatie. Belangrijker is natuurlijk dat ik nu echt groene energie verbruik.

Vrijopnaam krijgt een 9.0 op basis van 904 reviews op Klantenvertellen.nl

4 certainties of Vrijopnaam

Beneficial

Always solar power for the lowest price. We don't put a profit margin on your consumption.

Sustainable

Power that makes you feel good. 100% Dutch solar power and carbon compensated natural gas.

🌳

Simple

We'll arrange your transfer. You can view what you consume and generate in the app at any time. Useful.

☎️

Flexible

You can cancel monthly, penalty-free, but why would you? The sun will shine for a while (about 5 billion years)

🛋

Buy solar power or generate it yourself?

Zonnestroom en CO2 gecompenseerd gas

Solar power and carbon compensated natural gas

Because the sun shines for everyone.

Vrijopnaam-  zelf opwekken

Generate yourself in one of our solarparks

When you do not want or cannot install panels on your roof.

1+1 free

Smart questions about Vrijopnaam

Read all questions

Wij willen zoveel mogelijk mensen in staat te stellen zelf zonne-energie op te wekken. Om dat mogelijk te maken bieden wij al onze klanten een Paneelopnaam aan. Deze zonnepanelen liggen niet op je dak maar staan ergens in een zonnepark in Nederland. Alle stroom die jouw Paneelopnaam opwekt is de komende 9 jaar helemaal voor jou. We garanderen een minimale opbrengst van 250 kWh per jaar per Paneelopnaam. De opbrengst van jouw panelen verrekenen wij jaarlijks op je energienota tegen het 'kale' leveringstarief met een maximum van € 0,08 per kWh.

Lees hier meer over zelf zonnestroom opwekken.

Via de Vrijopnaam-app heb je op uur-, dag-, maand- en jaarbasis inzicht in je stroom- en gasverbruik. Je ziet je sluipverbruik of wanneer je vergeten bent de verwarming uit te zetten. Werkelijk inzicht in je energieverbruik maakt je bewust wat je doet en hoe je kan besparen.

Kijk ook eens op de website van Milieu Centraal voor nuttige bespaartips, of lees het blog met bespaartips.

Uit je stopcontact komt eigenlijk een voortdurend wisselende mix van energiebronnen: zon, wind, biomassa, kolen, gas en kernenergie.

Tennet, de landelijke netbeheerder, regelt binnen het Nederlandse elektriciteitsnetwerk dat vraag en aanbod altijd in evenwicht is. Daarbij heeft duurzaam opgewekte stroom altijd voorrang op stroom uit fossiele bronnen. Dus als de zon schijnt of de wind hard waait, draait ergens in Nederland een gas- of kolencentrale minder hard. En andersom.

Ja, dat is mogelijk. Meld je aan via deze link en geef de gewenste startdatum op. Je krijgt tijdens het aanmelden automatisch de vraag of je akkoord gaat met een startdatum op korte termijn.

Na je aanmelding ontvang je uiterlijk binnen twee werkdagen je contract en we brengen geen extra kosten in rekening. 

Je kunt je contract opzeggen door dit telefonisch of per e-mail aan ons door te geven onder vermelding van je naam en klantnummer. Wij zijn op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur bereikbaar op 085-3032652. Het e-mailadres is klantteam@vrijopnaam.nl.

Let op: je kunt altijd kosteloos opzeggen, maar houd wel rekening met de opzegtermijn van 30 dagen. En ga je verhuizen? Dan is het ook mogelijk om je energiecontract mee te nemen naar je nieuwe adres. 

Het is mogelijk om het termijnbedrag aan te passen via de Vrijopnaam-app of via de klantenservice.

Voor advies over je termijnbedrag of wanneer je het termijnbedrag wil verlagen, neem je contact op met onze klantenservice. We kunnen dan vaststellen of het termijnbedrag past bij de werkelijke energiekosten. Je kunt een bericht sturen naar klantteam@vrijopnaam.nl of telefonisch contact opnemen op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur via 085-30 32 652.

You can chat or call 085-30 32652 on working days between 9am and 5pm. You can always send us an e-mail!

News under the sun